Emla creme - Header

Emla creme kopen/bestellen

Emla kopenEmla crème online kopen? Er zijn verschillende methodes om Emla vanuit huis te bestellen. Wij vertellen u over de veilige en minder veilige methodes.

 

  

Emla op recept

Emla crème is in Nederland geregistreerd als medicijn dat alleen op recept verkrijgbaar is. De crème is in Nederland uitsluitend verkrijgbaar via uw arts of medisch behandelaar, maar ook online via Dokteronline.com

Wanneer wordt Emla voorgeschreven?

Het is niet gezegd dat u ernstige klachten moet hebben om Emla creme voorgeschreven te krijgen. De creme kan ook gebruikt worden bij huidirritatie, voorafgaand aan injecties, bij jeukklachten en ter voorbereiding op een esthetische behandeling zoals permanente make-up een tattoo, botox, fillers en laserbehandelingen. Wilt u Emla crème bestellen, dan is het aannemelijk dat u hier een goede reden voor heeft. Leg deze reden voor aan uw huisarts en deze zal bepalen of uw ongemakken te verhelpen zijn door het gebruik van Emla creme.

Emla crème bestellen in het buitenland

Emla creme is ook te bestellen in het buitenland. Wij willen u hier echter voor waarschuwen. Er worden veel cremes aangeboden op veilingsites, maar niet alle medicijnen zijn veilig te gebruiken om de volgende redenen:

  • Er worden in het buitenland crèmes nagemaakt onder de merknaam Emla, maar het is niet zeker dat dezelfde werkzame stoffen in de crème zitten.
  • Er worden bijgevulde of gemende producten verkocht. 
  • U staat niet onder het toezicht van een arts en loopt daardoor risico's. Het medicijngebruik staat niet geregistreerd.
  • Er worden vaak medicijnen verkocht waarvan de houdbaarheidsperiode is verstreken.

Emla creme bestellen bij Dokteronline

Bij Dokteronline bestelt u veilig Emla creme. Een aangesloten arts zal uw aanvraag behandelen. Dit kost u 12,50. Verzendkosten zijn gratis. Bij DokterOnline kunt u Emla creme zonder problemen bestellen en de crème eenvoudig en in discrete verpakking thuisbezorgd krijgen.

DokterOnline Emla creme bestellen
Dokteronline.com