Emla creme - Header

Emla creme

Emla cremeEmla creme is een creme met 2 verdovende bestandsdelen, Lidocaïne en Prilocaïne. Emla verdooft lichte pijn van de huid lokaal. Het wordt aangebracht op onbeschadigde huid of op het buitenste genitale gebied om pijnklachten te voorkomen. 

Emla creme toepassing

Emla crème is een verdovende zalf dat gebruikt wordt voor lichte lokale verdovingen van de huid bij kleine medische ingrepen. Of bij pijn en jeuk veroorzaakt door huidziekten, infecties en huidirritatie. Ook wordt Emla crème veel gebruikt bij kleine esthetische ingrepen (zoals injecties met botox of fillers, ontharen of peeling van de huid), het plaatsen van tatoeages en permanente make-up. Daarnaast werkt het tegen vroegtijdige zaadlozing (ejaculatio praecox).

Emla

Emla is een geregistreerd handelsmerk (Emla.com) in huidverdovende cremes en pleisters. De crème wordt in Nederland alleen op recept verkregen. Deze website is niet verbonden aan het merk Emla.
De werkzame stoffen in Emla zijn Lidocaïne en Prilocaïne.

Waarschuwing

Wanneer u dit medicijn niet via een arts of huidspecialist bestelt raden we u aan om te overleggen met uw huisarts of u Emla creme veilig kunt gebruiken. Wanneer de informatie op deze website anders is dan de informatie die u kreeg van uw specialist, apotheek of de bijsluiter, dan raden we u aan de aanwijzingen van uw specialist/apotheek of de bijsluiter te volgen. Bijsluiter verloren? Hier kunt u de bijsluiter downloaden.

Emla creme Bestellen

Wilt u weten hoe u Emla creme kunt verkrijgen op recept of veilig bestellen via het internet? Kijk dan op onze pagina Emla creme kopen

 


 Zie ook:

Lidocaine-creme
Lidocaine-creme